Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук/Бойко БорисовТрудно е да се строят магистрали – да

...
Редактор: e-mail: Снимка: Фейсбук/Бойко БорисовТрудно е да се строят магистрали – да
Коментари Харесай

Борисов: Нашите противници направиха магистрала до Правец, ние строим Хемус в цяла Северна България

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Фейсбук/Бойко Борисов

Трудно е да се строят автомагистрали – да се обезпечи финансирането, да се отчуждят парцели, да се проведат процедурите, да се откри техника и дипломиран личен състав. Затова политическите ни съперници са създали автомагистрала единствено до Правец и след това едно нищо. А ние строим „ Автомагистрала “ Хемус в цяла Северна България. Мост след мост се построява, работи се с огромно движение.

Това написа премиерът Бойко Борисов в обществената мрежа.

Нашите съперници настояват, че те съставляват младите и умните българи. Нима всички млади ги поддържат тях? Нима те имат патент върху нововъведенията? Те освен това ли са създали за науката от светилото в роботизирана хирургия проф. Григор Горчев? Той е доктор, избавил хиляди животи, оказал помощ на доста хора. Той не спада ли към така наречен " умни българи "? Нашите съперници могат ли да се похвалят, че модернизират инфраструктурата на страната? Нека те да бъдат по-смирени и да се вгледат първо в себе си и в това, което са създали. Ние ще продължим да работим, да градим, да вкарваме нововъведения и да демонстрираме направеното, написа още Бойко Борисов в персоналния си профил във фейсбук.





Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР